250 g brede risnudler
150 g skalotteløg
½ bdt. thaibasilikum
2 spsk jordnøddeolie
1 spsk palmesukker
1 spsk rød karrypasta
4 spsk lys sojasauce
1 dåse usødet kokosmælk (4 dl)
250 g ærter
150 g cherry tomater
300 g tofutern
kaffirlimeblade
Kog risnudlerne efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, overhæld dem med iskoldt vand og sæt dem til side.
Pil skalotteløgene og snit thaibasilikummen groft.
Varm olien op i wokken.
Rist palmesukker og karrypasta let heri.
Tilsæt skalotteløgene, spæd med sojasauce, hæld lidt kokosmælk ved, og lad det koge ind.
Tilsæt resten af kokosmælken, og lad det simre videre i 10 min.
Kom ærter og cherry tomater i saucen, og lad det simre sagte i yderligere 5 min.
Tilsæt til sidst den groftsnittede thaibasilikum, tofutern og kogte risnudler.
Varm det igennem, og server drysset med fintsnittede kaffirlimeblade.