Logo

Sildesalat 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spegesild renses for skind og ben og fileteres, hvorefter de udvandes i 12 timer. Tages op og tørres. Fileterne tilligemed 6 kogte kartofler, ½ kogt selleri og 3 ikke for store syltede rødbeder skæres i terninger. 3 hårdkogte æggeblommer stødes og udrøres med ¼ l sur fløde, lidt peber, eddike og rødbedesaft samt sennep. Heri blandes de skårne terninger. Anrettes med grøn salat og drysses med hakket æggehvide.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her