Logo

Senneps sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauce moutarde

60 gr dijon sennep
3 dl portvin
1 dl hvidvin
4 dl piskefløde
1 tsk sennepskorn
Salt og peber

Sennepen ristes af i en lille gryde med tyk bund.
Portvin og hvidvin tilsættes. Nedkoges. Piskefløden tilsættes og koger til saucen har fået en passende konsistens under jævnlig piskning. Sigtes. Smages til med salt og peber og til sidst tilsættes sennepskornene.

TIPS: Denne sauce er især god til indmad, feks. nyre, lammekød og fjerkræ.
Kan pyntes med bredbladet persille skåret i julienne. Ønskes kraftigere smag tilsættes kalvefond.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her