Logo

Luksus skaldyrsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer

1 dåse Limfjords muslinger
1 dåse luksus krabbe
saft fra 1 citron
frisk salat
4 stk forårsløg
1 fintsnittet chili
1 spsk salte kapers
salt og peber

Tilberedning:
Blancher forårsløgene i kogende letsaltet vand i 3-4 minutter. Tag dem op og lad dem afkøle. Hæld væsken fra muslingerne og krabbekødet og kom begge dele i en skål. Tilsæt chili og kapers. Vend det hele sammen med forårsløg, olivenolie, citronsaft, salt og peber. Lad det stå og marinere i 5 minutter. Anret på frisk og sprød salat. Server evt. med ristet rugbrød og koldt økologisk smør til.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her