71/2 dl mælk
salt
friskkværnet sort peber
85 g semuljemel
1 æg, let pisket
150 g friskrevet parmesan
60 g smør, smeltet
1 ½ dl fløde
75 g revet mozzarella
En ca 28x18x3 cm. bagepande eller bageform fores med bagepapir.
Kog mælken op med halvdelen af muskaten, salt og peber i en gryde.
Dæmp varmen og pisk efterhånden semuljemelet i.
Kog over svag varme 5-10 min. til grøden er jævn.
Tilsæt ægget og ½ dl af parmesanen og rør rundt.
Fordel denne dej i bradepanden og lad den stivne i køleskabet i mindst 1 time.
Ovnen forvarmes til 180ºC.
Udstik cirkler af semuljekage med en udstiksform på ca. 4 cm. i diameter.
Læg gnocchi’erne i et smurt ovnfast fad.
Hæld smeltet smør over gnocchi’erne og derefter fløde.
Drys med resten af muskaten og mozzarellaen.
Retten bages 20-25 min i ovnen til overfladen er gylden.