Logo

Sauce Créme Garli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 gulerødder
1 squash
1-2 fed hvidløg (kan udelades)
1 bæger flødeost naturel 200-250 g
½ l. fløde
1 dl mælk
lidt margarine til at stege i
salt, peber
 
Snit grønsagerne i passende små stykker.
Svits dem i lidt margarine.
Pres hvidløget og tilsæt.
Fløde flødeost og mælk.
Tilsættes under omrøring. lad saucen småsimre 10-15 minutter, uden at den
brænder på og smag til med salt og peber.
Saucen behøver ingen jævning, da fløden gør den lækker i konsistensen.
 
Tips: Der er ALDRIG nok af denne sauce så jeg anbefaler at hvis man ikke
er bange for kalorierne, at man laver dobbelt portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her