400 g skært lammekød
1 fed hvidløg
400 g auberginer
400 g tomater
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 løg
4 spsk olivenolie
3 spsk rødvinseddike
1 bundt mynte
10 sorte oliven
Lammekødet skylles og skæres i ca. ½ cm tykke skiver.
Hvidløget presses og blandes med salt og peber.
Auberginer skæres uskrællede i 2 cm store tern og blandes med salt, trækker i 10 minutter.
Et kryds skæres i toppen af tomaterne som hurtigt dyppes i kogende vand, flåes og skæres i tern.
Peberfrugterne deles på langs og skæres i strimler.
Løgene hakkes fint.
Olien varmes og heri steger lammekødet i 2 minutter, krydres med de pressede hvidløg og tages af panden igen.
Auberginer brunes på panden og blandes med lammekødet og stilles til afkøling.
Tomater, peberfrugt og løg blandes med vineddike, lammekød og aubergine.
Mynte hakkes og drysses over salaten som til sidst garneres med oliven.