300 gr andelever (kyllingelever kan også bruges)
1 spsk olie
25 g smør
300 g jordskokker
1 salathoved
200 g tørrede abrikoser udblødt i vand
4 tsk honning
4-6 spsk balsamicoeddike
100 g smør
Salaten skylles og slynges.
Jordskokkerne skrubbes eller skrælles og skæres i skiver.
Andeleveren befries for sener og steges rosa i smør og olie, krydres med salt og peber og tages af panden.
De udblødte abrikoser sauteres hurtigt på panden, og balsamico og honning tilsættes.
Lad saucen koge jævn og rør smør i til sidst.
Anret salat, jordskokker og lun andelever på tallerkener.
Fordel abrikoser og sauce over og server straks.
Server kuvertbrød til.
Tips: Salat, jordskokker, abrikoser og lever kan gøres klar i god tid.
Tilberedningen på panden tager kun ti minutter i alt.