Logo

Salat med jordbær og fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med jordbær og fennikel

 

Når den danske jordbærsæson er skudt i gang, skal de skønne bær ikke kun bruges til dessert. Prøv denne dejlige salat.

Arbejdstid: 15 min Ikke fryse-egnet 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 fennikel

1 bdt rucolasalat

150 g jordbær

frisk basilikum eller mynte

 

Dressing:

1 spsk balsamico

1 spsk rørsukker

1 spsk olie

salt og peber

*

 

Skær fennikelknolden i papirtynde skiver og læg dem i isvand 15 min. til de er sprøde.

Dryp dem godt af.

 

Skyl og slyng salaten.

Skyl jordbærrene, nip dem og skær dem i kvarter eller skiver.

Anret salat, fennikel og bær på 2 tallerkener eller i en smuk skål.

 

Pisk dressingen sammen og dryp den over salaten.

Pynt evt. med lidt frisk basilikum eller mynte og server som forret eller tilbehør.

 

TIPS: Husk også at bruge de friske jordbær på morgen maden, som pålæg på rugbrød og som et lille lækkeri.

 

Salat med jordbær og fennikel

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her