De friske jordbær og
den intense jordbærpuré går op i en højere enhed med den fede creme.
Cremen kan smages
til med enten vanilje, kanel eller ingefær - der er frit valg.
Arbejdstid: 25 min.
Ikke fryse-egnet. (4 personer)
#
750 g friske jordbær
Jordbærpuré:
3 spsk sukker
1-2 spsk. citronsaft
Creme:
1 dl cremefraiche
38%
¼ l piskefløde
2-3 spsk flormelis
1 tsk vaniljesukker,
½ tsk stødt kanel
eller ½ tsk stødt ingefær
*
Skyl jordbærrene og
nip dem.
Blend en tredjedel
af jordbærrene til puré sammen med sukker og citronsaft.
Pres puréen gennem
en sigte og stil den koldt.
Pisk cremefraiche og
fløde sammen med flormelis og vanilje, kanel eller ingefær.
Pisk det til en tyk
creme.
Skær de resterende
bær i halve eller kvarte og vend dem sammen med puréen.
Læg bær og creme
lagvis i fire dessertglas.
Server straks.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin