En nem og rigtig lækker sommerdessert.
12 stykker:
125 g smør
2 æg
1,5 dl sukker
1,5 dl hvedemel
2 tsk vaniljesukker.
1,5 tsk bagepulver (strøgne)
¼ tsk salt
Fyld:
100 g marcipan
12 jordbær, gerne en fast sort, som ikke koger ud
Glasur:
1 bæger pasteuriseret æggehvide
4 dl flormelis
12 små jordbær
Sæt ovnen på 200°C. Smelt smørret i en gryde.
Pisk æg og sukker sammen i en skål.
Bland hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og salt i en anden skål.
Kom de tørre ingredienser i æggesnapsen, og pisk sammen.
Hæld smørret i, og pisk sammen.
Sæt 12 muffinforme af papir i en bageform med huller til 12 muffins.
Fordel dejen ligeligt.
Skær marcipanen i 12 skiver, og lad en marcipanskive glide ned i hver form.
Sæt et jordbær i dejen.
Bag muffinsene i ca. 15 minutter.
Tag ud og afkøl helt.
Kom æggehvide i en skål, og rør flormelis i lidt efter lidt, indtil du har en fast glasur. Fordel glasuren på muffinsene, og top dem med jordbær.