Logo

Salat med hvidkål, oliven og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dressing:
4-6 spsk olie (oliven ell. solsikke ell. blandet)
1 spsk vin- eller cidereddike
1 spsk citronsaft
1 stort fed presset hvidløg
1 knivsp. sennepspulver
1 tsk honning
1 knivsp cayennepeber
Salt og peber

Ryst alle ovennævnte ingredienser sammen.

3 store appelsiner
500 g strimlet hvidkål
40 g fintstrimlede grønne oliven
1 finthakket løg

Appelsiner skrælles med en kniv, befries for "hvidt" og skæres i tern. Bland appelsintern, dressing, oliven, og hakket løg og lad det marinere i 1 time.
Umiddelbart før servering blandes det fintstrimlede hvidkål i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her