Salat med chili-hvidløgsmarineret pasta og TROPE Salatdrys med Crostini & Soltørrede tomater:
1 dl olivenolie
10-12 fed hvidløg
2-3 stærke chilier
2 spsk citronsaft
2 dl grofthakket, frisk bredbladet persille
1 bdt rucolasalat
100 g TROPE Salatdrys med Crostini/Soltørrede tomater
50 g parmesanflager
Kog pastaen al dente efter emballagens anvisning og lad den køle lidt ned.
Varm olivenolien i en lille gryde og lad de pillede hvidløg og hele chilier simre i ca. 20 min., til de er møre.
Hæld citronsaft i.
Hæld olivenolie over pastaen og lad den trække.
Anret den skyllede rucolasalat på et fad.
Vend TROPE Salatdrys forsigtigt i pastaen og læg den på rucolaen.
Pynt salaten med parmesanflager.