Logo

Salat med chili-hvidløgsmarineret pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med chili-hvidløgsmarineret pasta

Salat med chili-hvidløgsmarineret pasta og TROPE Salatdrys med Crostini & Soltørrede tomater:

1 dl olivenolie
10-12 fed hvidløg
2-3 stærke chilier
2 spsk citronsaft
2 dl grofthakket, frisk bredbladet persille
1 bdt rucolasalat
100 g TROPE Salatdrys med Crostini/Soltørrede tomater
50 g parmesanflager


Kog pastaen al dente efter emballagens anvisning og lad den køle lidt ned.
Varm olivenolien i en lille gryde og lad de pillede hvidløg og hele chilier simre i ca. 20 min., til de er møre.
Hæld citronsaft i.
Hæld olivenolie over pastaen og lad den trække.
Anret den skyllede rucolasalat på et fad.
Vend TROPE Salatdrys forsigtigt i pastaen og læg den på rucolaen.
Pynt salaten med parmesanflager.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her