Logo

Salat med broccoli og bønnespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g broccoli
125 g bønnespirer
1 spsk ristede sesamfrø

Ingefærdressing:
2 tsk fintrevet frisk ingefærrod
½ dl citronsaft
2 spsk vegetabilsk olie
3 tsk sukker
1 tsk fishsauce
1 finthakket udkernet rød chili

Bryd broccolien i buketter og skær stilkene i tynde skiver.
Damp eller kog broccolien lysegrøn i 2 minutter.
Pas på ikke at koge broccolien for meget, den skal stadig være sprød. Dryp af og stil på køl, til den er helt afkølet.
Ingefærdressing:
Bland alle ingredienser i en melryster og ryst godt sammen.
Bland bønnespirer i broccolien og anret i en salatskål.
Hæld dressingen over og bland godt. Drys med ristede sesamfrø og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her