300 g blandede salater fx. romaine, frisesalat, krølsalat og rødsalat
150 g bacon i skiver
10 grønne asparges
1 dåse artiskokhjerter
4 skiver sandwichbrød
lidt smør
parmesanost
olivenolie
balsamicoeddike
Skyl og riv salaten i mindre stykker og kom den i en skål. Halver baconskiverne og steg dem sprøde på en tør pande. Knæk det nederste af aspargesene og kom dem i en gryde med kogende vand i 1 minut. Tag dem op og afkøl. Hæld væden fra artiskokhjerterne og halver dem. Skær kanten af brødet og skær dem i store croutoner. Smelt smørret på en pande og rist croutonerne sprøde. Vend salaten sammen med bacon, asparges, artiskokhjerter og croutoner. Hæld lidt olie og balsamicoeddike over salaten og pynt med små stykker høvlet parmesanost. Server salaten med brød.
--