Logo

Salat af haveurter og vagtelæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I princippet kan salaten tilberedes af andre krydderurter eller spæde salatblade. Men det er vigtigt for resten af måltidet at det er en let og luftig salat.
 
1 bdt kørvel
1 bdt hovesyre
1 ps. rucola, co. 125 g
1 tsk groft salt, fx Læsø salt
12 vagtelæg
1 spsk extro Jomfruolivenolie
 
Kog vagtelæggene i 2 minutter, afkøl dem i koldt vand, pil halvdelen af ægge­ne og del dem i halve.
Anvend den anden halvdel som pynt med skallen på.
Bland haveurterne og dekorer salaten med æggene.
Dryp med olivenolie og drys til sidst med salt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her