Logo

Salat af grønne asparges og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 grønne asparges
8 skiver bacon
2 spsk olivenolie
2 tsk vineddike
1 bundt dild
salt og peber
1 bundt salat fx. feldsalat eller rucola
Tilbehør: brød

Skær de nederste 2 cm af aspargsene og kog dem i 1 min.
De må ikke miste deres sprødhed.
Steg baconen sprød på en tør pande.
Læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Rør en dressing af olivenolie, eddike, dild, salt og peber.
Skyl salatbladene godt og anret dem på fire tallerkener.
Fordel asparges og bacon på salaten og hæld dressingen over.
Serveres med godt brød og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her