Logo

Salat af grillet fennikel og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

opskriften er til 4 personer.
 
2-3 fennikel
3 røde peberfrugter
1 potte thailandsk basilikum
2 spsk extra jomfru­olivenolie
1 spsk æblevinaigre
Salt, hvid peber
 
Skær fennikel og peberfrugter i kvarte på langs og vend dem i olivenolie.
Grill fenniklen i 15-20 minutter og peberfrug­terne i ca. 10 minutter. Vend dem af og til.
Kom de færdige grønsager på et fad, drys hele basilikumblade over og smag til med æblevinaigre, salt og peber.
 
Tips: Thailandsk basilikum har en skøn eftersmag af anis, men kan erstattes af almindelig basili­kum.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her