Logo

Ristede små kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg små kartofler
10 g smør
1 spsk olie
salt og peber
2 spsk hakket persille el. andre krydderurter
 
Kog og pil kartoflerne, varm smørret og olie på en pande.
Vend kartoflerne heri, så de bliver gyldne på alle sider.
Drys med salt og peber under stegningen, drys hakket persille over ved servering.

Serveres til kød el. grønsagsretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her