Logo

Ristede courgetter med hvidløg og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille gul courgette
saft fra ½ citron
1 lille grøn courgette
2 stk ansjosfileter i solsikkeolie
100 g gedeost

Snit courgetterne i fine strimler.

Varm olivenolie på en pande og rist dem to minutter.

Tilsæt hvidløg, ansjoser og saft fra citron.

Lad der simre i yderligere to minutter.

Tilsæt finthakket persille og krydr med salt og peber.

Smuldr gedeost henover og server retten med det samme.

Server som selvstændig ret eller server som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her