Logo

Ristede asparges med parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

10 grønne asparges
100 g parmesan eller anden hård ost
50 g smør
1 spsk japansk soya
1 skalotteløg
lidt smør og olie
salt og peber
2 spsk kapers

Bræk eller skær de nederste par cm af hver asparges. Den er tit lidt træet og misfarvet. Rist aspargeserne på panden i lidt smør og olie.Tjek med en kniv, om de er møre. Krydr med salt og peber.
Smelt smørret til det er gyldenbrunt og si det over i en skål. Rør soya og finthakket løg i. Læg de varme asparges på et lille fad og hæld smørret over. Hæld kapers over. Høvl parmesan til sidst.
Aspargeserne er også gode som forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her