Logo

Rissalat med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl youghurt naturel
1 tsk karrypasta
150 g kogt kylling
150 dl kogte ris
1 rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
½ salathoved
Salt og peber efter smag

Rør en dressing af youghurt, karrypasta, salt og peber.
Vend strimlet kyllingebryst, kogte ris, fintsnittet peberfrugt og forårsløg i dressingen.
Anret på strimlede salatblade og servér med brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her