Logo

Risnudler med tofukarry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Risnudler med tofukarry

250 g brede risnudler

150 g skalotteløg

½ bdt. thaibasilikum

2 spsk jordnøddeolie

1 spsk palmesukker

1 spsk rød karrypasta

4 spsk lys sojasauce

1 dåse usødet kokosmælk (4 dl)

250 g ærter

150 g cherry tomater

300 g tofutern

kaffirlimeblade

 

Kog risnudlerne efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, over­hæld dem med iskoldt vand og sæt dem til side.

Pil skalotteløgene og snit thaibasilikummen groft.

Varm olien op i wokken.

Rist palmesukker og karrypasta let heri.

Til­sæt skalotteløgene, spæd med sojasauce, hæld lidt kokosmælk ved, og lad det koge ind.

Tilsæt resten af kokosmælken, og lad det simre videre i 10 min.

Kom ærter og cherry tomater i saucen, og lad det simre sagte i yderligere 5 min.

Tilsæt til sidst den groftsnittede thaibasilikum, tofutern og kogte risnudler.

Varm det igennem, og server drysset med fintsnittede kaffirlimeblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her