Logo

Rejesalat i butterdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 plader butterdej
250 g rejer
1 avocado
¼ dl citronsaft
1 dl cremefraiche 38%
2 spsk finthakket dild
salt
peber

Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse og skær hver plade i ca 6 stykker. Bag stykkerne ved 200 º i ca 8 min.
Skær avocadokødet i små tern. Rør rejerne sammen med avocado, citronsaft, cremefraiche og dild og smag til med salt og peber. Flæk butterdejsstykkerne og fordel rejesalaten heri.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her