Logo

Rejesalat 2 Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g friske eller frosne nordsørejer

2 dl piskefløde

¼ l mælk

2 store kartofler

1 spsk reven peberrod

2 spsk eddike

salt og peber

 

Kartoflerne skrælles og rives og koges i mælk/fløden i 15 min. ved svag varme. Eddike, peberrod, salt, peber og rejer tilsættes, og retten varmes godt igennem, før den serveres med grøn salat blandet med frisk spinat og overhældt med en god olie og lidt citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.474 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her