Logo

Rejesalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rejer
125 g mayonnaise
50 g yoghurt
150 g skorzonnerrødder
2 spsk rødløg
saften af ½ citron
1 bundt dild
10 korianderfrø

Smag mayonnaisen og yoghurten til med citronsaft, salt og peber.
Skræl skorzonnerrødderne og skær dem i tynde skrå stykker, der kommes i mælk eller vand, tilsæt citron efterhånden som de skæres. Blancher skorzonnerrødderne så de stadig bevarer et sprødt bid.
Stød korianderfrø i en morter.
Hak dild og røde løg fint.
Bland alle ingredienser i mayonnaisen sammen med rejer.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her