2 spsk olivenolie
4 spsk smør
2 spsk karry
1 spsk frisk hakket ingefær
2 stk røde grapefrugt
1 stk honning-melon
1 stk fennikel
radicchio
hjertesalat
Skær grapefrugtbåde ud af frugten.
Pres "skroget".
Sauter karry og ingefær i smør og olie, tilsæt grapefrugtsaft og kog op
og tag af.
Del fennikelen i 2 halve.
Skæres i skiver fra top til bund, så skiverne holdes sammen af roden.
Grill den tyndt udskårne fennikel smurt med olie på tør grillpande.
Grill også melonen i skiver.
Pensles med olie, salt og peber.
Grill ligeledes radicchio (skær evt. 4 stk)
Pensles med olie, salt og peber.
Tag den nedkogte nu lidt jævne citrus sauce.
Vend den grillede fennikel og grapefrugt og tilsæt hjertesalaten.
Pensles med olie, salt og peber.