Logo

Rabarberpickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg fintsnittede rabarber
750 g skoldede, pillede, hakkede løg
4 dl eddike
900 g farin
1 tsk allehånde
1 tsk peber
½ tsk salt
2 tsk kanel
1 stykke hel ingefær
2 tsk gul hel sennep
12 hele nelliker
3 tsk konserveringsmiddel

Rabarber og løg koges i eddiken under låg 20 min.

Farin og stødte krydderier tilsættes, samt hele krydderier, pakket i gaze. Det hele bringes i kog under omrøring og koges 10 min., til massen er blød og jævn.

Krydderierne i gaze fjernes.
Konserveringsmiddel tilsættes. Picklesen fyldes i varme, skyllede glas, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her