(4 pers.)
1 hel kylling
salt og peber
Ovnbagte grønsager:
200 g cherrytomatser i halve
1 lille rødløg i tern
1 gul peberfrugt i tern
1 fed knust hvidløg
½ dl olivenolie
1 dl frisk hakket oregano
1 bundt koriander, hakket
forårsløg i skiver
Bulgur:
4 dl bulgur
½ l grønsagsbouillon
saften af ½ citron
salt og peber
frisk hakket oregano
Steg kyllingen i en forvarmet ovn ved 200º C i ca. 1 time.
Kom cherryromater, rødløg og gul peberfrugr på en meget varm grillpande og grill det hele hårdt i 5 min.
Bland grønsagerne sammen med olivenolie, 1 fed knust hvidløg og hakkede krydderurter. Varm grønsagsbouillonen op til kogepunktet, hæld væden over bulguren og lad det simre i et par min.
Fordel bulguren med en gaffel, kom grønsagsblandingen i sammen med citronsaft, salt, peber og oregano.
Serveres sammen med friske salater til den stegte kylling.