Logo

Rabarberkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarberkompot

 

I rabarberkompot mødes smagen af sødt og syrligt den skønne aromatiske vanilje, som virkelig er noget så fin sammen med rabarber.

Rabarberkompot er vidunderlig smuk med den flotte røde farve – og så smager rabarberkompot perfekt til morgenmadsbordet og som tilbehør til mange retter. Og så er det supernemt at lave selv …

2 dl på kun 10 min.

 

#

250 g rabarberstilke

50 g rørsukker

1 vaniljestang, stængel og korn

 

*

Rens rabarberstilkene, og skær dem i 4 cm lange stykker.

Snit vaniljestangen og skrab kornene ud - alt skal bruges.

Bland rabarber med sukker, vaniljestang og varm det forsigtigt op på en slip let-pande, til sukkeret smelter.

Varm igennem i 2-4 min. - de skal akkurat være møre, men endelig ikke koge ud.

Hæld kompotten i en skål, og lad den køle af.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her