Logo

Rabarberchutney med sort peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarberchutney'en her er sommerens svar på alle de eddikesyltede sager, vi så godt kan lide om vinteren. Den er perfekt tilbehør til grillet kød som lam eller kylling -

Rabarberchutney'en her er sommerens svar på alle de eddikesyltede sager, vi så godt kan lide om vinteren. Den er perfekt tilbehør til grillet kød som lam eller kylling - men indtager også en suveræn plads som afløser for rødkålen sammen med en skive ribbensteg, ligesom på billedet.

 

Til 1 glas:

500 g rabarber

150 g sukker + eventuelt mere til tilsmagning

2 skiver ingefær á 1 cm

Et stort drys friskkværnet peber

En håndfuld friske mynteblade

 

A. Skær rabarberne i stykker på 3-4 centimeter og kom dem i en lille gryde sammen med sukker og ingefær.

Tilsæt en teskefuld vand, hvis rabarberne er helt tørre eller tænd blot under gryden på mellem varme.

Lad rabarberne småsimre i 3-4 minutter

 

B. Tag rabarberne af varmen og sigt forsigtigt væden fra.

Drys med peber, vend med mynteblade og smag eventuelt til med mere sukker

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her