Salaten indeholder udover blomkål også edamamebønner og avocado.
En let og lækker salat, som vil egne sig perfekt som tilbehør til grill...
Til 1 person. Tilberedningstid:
20 min. Kogetid: 0 min. Ikke fryseegnet
#
125 g bælgede
edamamebønner fra frost
100 g rødkål
50 g blomkål
persille
1 tsk olie
1 tsk
æblecidereddike
salt og peber
1 lille avocado
30 g rugbrød
*
Optø bønnerne.
Skyl og snit
rødkålen meget fint i strimler med en skarp kniv.
Skyl og skær blomkål
i små buketter og skyl grundigt.
Skyl og slyng
persille og finthak.
Bland rødkål med
blomkål, edamamebønner, persille, olie og eddike og smag til med salt og
friskkværnet peber.
Skær avocadoen i
skiver og læg på rugbrødet.
Spis salaten sammen
med avocadomaden.
Kalorier: 491 kcal. Protein
22 g (18%) Kulhydrat 49 g (40%) Fedt 23 g (42%) Kostfibre 17 g.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin