Logo

Rødbedesalat med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 mellem store rødbeder
4-5 fed hvidløg
1 bundt persille
 
Rødbederne koges i ca. en time, tages derefter og af vandet og skrællen fjernes med en kniv.
De skæres i små firkanter og kommes i en skål, pres hvidløg og hak persillen.
Det hele blandes og pynt med lidt persille på toppen.
 
Tips: Der kan evt. bruges frossen persille men det bliver sort når det har stået lidt.
Frisk persille er flottest og smager bedst. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her