Logo

Rød ratatouille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rød ratatouille

En original sydfransk ratatouille svømmer i olivenolie. Men mindre kan gøre det! Pensl auberginerne med lidt af olien og bag dem møre i ovnen i stedet for at koge dem i olivenolie. Denne ratatouille får en lækker lidt anisagtig smag pga. fenniklen og får en smuk farve fra de overvejende røde ingredienser.

 

2 spsk olivenolie
4 fed hakket hvidløg
2 små auberginer i store tern
2 rødløg i store tern
1 fennikel i store tern
2 røde peberfrugter i store tern
½ kg tomater i både
Persille/timian/laurbær

 

Varm ovnen op til 200°C.

Varm olivenolien i en stegegryde med hvidløg.
Fordel aubergineternene i en bradepande.

Pensl auberginerne med lidt af olien og sæt dem i ovnen i 20 min.

Kom rødløg og fennikel i gryden og sauter blidt i 10 min.

Tilsæt peberfrugter og sauter yderligere et par minutter.

Tilsæt tomater, auberginer, krydderurter, salt og peber og kog det i ½ time.
Fjern laurbær og smag til.

Server ratatouillen med lyst landbrød eller bagekartofler.

Brug den som fyld i pandekager, eller som tilbehør til stegte poussiner, kylling, lammekølle eller stegt laks.

 

Grønsager pr person: Ca. 400 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her