Logo

Råkostsalat med hvidkål, agurk og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ hvidkål eller ½ sommerkål
1 agurk
1 appelsin
1 rød peberfrugt
1 bundt persille
2 spsk koldpresset solsikkeolie
2 spsk appelsinsaft
2 spsk vand
1 spsk friskrevet ingefær

Kålen renses og snittes meget fint så er det nemmere at spise.
Agurken skæres igennem på langs og med en ske fjernes kernerne og den skæres i små tynde skiver.
Appelsinen skrælles og bådene skæres i små tern.
Peberfrugten renses og skæres i tynde strimler.
Persille skylles grundigt og hakkes fint.
Alt anrettes på et aflangt fad i rækker hver for sig.
Dressingen piskes godt sammen af olie, appelsinsaft, vand og friskrevet ingefær.
Dressingen hældes over råkosten eller serveres i en skål for sig selv.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her