Logo

Pommes Galettes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kroketmasse formes i ruller på 3 cm i diameter på et melstrøet bord, hærdes i køleskab og skæres i 1 cm tykke skiver, ristes i smør.

Kroketmasse:
Melede kartofler skrælles, flækkes og koges puré-møre i vand uden salt.
Kartoflerne afdampes, pureres og røres op med ca. 100 g smør og 4 æggeblommer pr. kg kartofler og derefter krydres med salt og hvid peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her