Logo

Pommes Bateaux - stegte kartoffelbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
20 g smør
salt

Find helst nogle større kartofler faste kartofler, ikke nødvendigvis bagekartofler.
Skræl kartoflerne, skær dem i både og dup dem med noget vandsugende (papir/et rent viskestykke) til de er tørre.
Sæt en gryde vand over og kom ½ -1 tsk salt i og kog kartoffelbådene i 2-4 minutter.
Hæld vandet fra og lad dem dampe lidt tørre igen.
Tag en pande, kom smør på den og steg ved svag varme kartoffelbådene brune og møre på alle sider.
Vend jævnligt kartoflerne på panden.
Lige inden servering kværnes lidt fint salt hen over kartoflerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her