Logo

Pita con fiore di Sambuco - kæmpefo­caccia med hyldeblomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Læg hyldeblomsterne i et glas, dæk med 100 g salt og top op med olivenolie. Så kan blomsterne opbevares i årevis og bl.a. bruges til dette lækre brød:
 
Laven gærdej på 20 g gær til 1 kg hvedemel og ca. 6 dl lunkent vand.
Bland hyldeblomster, olivenolie og 2 æg i.
Lad hæve 1 times tid, læg dejen i en form og lad hæve igen, inden den bages ved små 200ºC i ½ times tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her