Logo

Pistou

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store fed hvidløg knuste
25 g friske basilikumblade
1 ¼ dl ekstra jomfruolivenolie
salt, friskkværnet sort peber
 
Kom hvidløg og basilikum i en foodprocessor og blend det til en pure.
Ttilsæt evt. en smule af olien for at få det til at bevæge sig.
Tilsæt resten af olien og blend grundigt.
Smag til med salt og peber.
Hæld pureen i en lille skål eller krukke og dæk med et tyndt lag olivenolie.
 
Tips: Kan opbevares i køleskab i op til 1 uge eller dybfryses i op til 2
måneder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her