1 hjertesalat
1 håndfuld spæd spinat
1 hoved broccoli
12 ansjosfileter
1 skalotteløg
1 dl hvidvin
1 dl cremefraiche 38%
½ spsk knust madagascarpeber
2 spsk hakket purløg
8 svinenyrer
Olie, salt, peber
Pluk salaten og skyl den sammen med spinatbladene.
Skær broccolien i 16 små buketter, kog dem ¾ møre i letsaltet vand og køl omgående af i isvand.
Pil skalotteløget og hak det fint. Hak purløget.
Kør ansjoser, hvidvin og cremefraiche på blender til en homogen masse.
Steg svinenyrerne godt af i olie et par minutter på hver side og læg dem i en sigte. Krydr med peber.
Kom cremefraiche masse, knust madagascarpeber og hakket skalotteløg på panden og reducer til det halve.
Vend salat og broccoli heri og arranger salaten midt i en stor dyb tallerken.
Fordel svinenyrerne rundt om og drys purløg over.