Logo

Pirogger med soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I denne opskrift bruges butterdej til piroggerne så din madlavningstid bliver forkortet og du ikke behøver, at stå og knokle med en dej. Fyldet er soltørret tomat og smøreost. Server dem som aperitif.

 

 

12 stk soltørrede tomater hakkede (60g)
200g cremede ost ( smøreost )
1 tsk salvie
1 tsk finthakkede hvidløg
salt, peber
 
Dej:
1 pakke (ca. 300 g) butterdej
1 æggeblomme

*
 
Bland tomater, ost, salvie, hvidløg og smag til med salt og peber.
Skær dejen ud i stykker på 5x5 cm.
Kom en klat creme på hvert dejstykke.
Fold dejen til en trekant og pensl med æg.
Bag piroggerne i ovnen ved 200°C i 10 minutter.
Server piroggerne som aperitif eller som tilbehør til grillet kød eller fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her