Logo

Pico de gallo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tomater
1 rød peberfrugt
1 rødløg
1 lime
1 fed hvidløg
2 stilke selleri

Træk skindet af tomaterne og fjern kernerne.
Skær kødet ud i 1 cm store stykker.
Læg tomaterne imellem flere lag køkkenrulle, vikl det godt om dem og læg vægt på dem, f. eks. en tallerken med noget tungere på.
Hak også løget og peberfrugten i 1 cm store stykker.
Pres den sidste rest saft fra tomaterne og bland de 3 hakkede
ingredienser i en skål.
Pres limejuicen ud over dem.
Tilsæt den finthakkede hvidløg og bladselleri.
Bland alt sammen, dæk det og lad det marinere et par timer før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her