Logo

Picnicsalat med kartofler og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg røde kartofler skåret i 2 cm stykker
2 spsk æbleeddike
1 ½ tsk salt
4 hårdkogte hakkede æg
2 stilke bladselleri skåret i skiver
⅔ hakket dildpickles
⅔ dl mayonnaise
1 spsk dijonsennep
¼ tsk cayennepeber
3 skalotteløg skåret i skiver
1 ¼ dl hakket persille
 
Læg kartoflerne og så meget vand, at de er dækket, i en 4 l. gryde over
kraftig varme, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 20 minutter,
eller indtil de er møre.
Hæld vandet fra.
Bland imens mayonnaise, pickles, eddike, dijonsennep, salt og cayennepeber i en stor skål.
Tilsæt kartofler, æg, skalotteløg, selleri og persille.
Vend det hele godt sammen.
Stil salaten koldt indtil den skal serveres.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her