Logo

Pici som i Siena

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pici alla senese - 8-10 personer

1 kg hvedemel
1 æg
vand
2 spsk olie
salt

Kom melet direkte på et nyskuret køkkenbord og form det til et bjerg, lavet hul i midten, så bjerget bliver til en vulkan, slå æggene ud i midten af vulkanen og tilsæt olie, vand og salt. Pisk med en gaffel langsomt væsken sammen og pisk lidt efter lidt melet i dejen, til den hænger fast i gaflen, derefter æltes dejen med let hånd, til den bliver fast. Dejen æltes igennem længe, til den er helt ensartet og glat
Rul dejen ud på et meldrysset bord i en tykkelse på 2 cm, smør den med olie og lad den hvile i 30 minutter.
Skær dejen ud i strimler og rul hver strimmel ud til en lang »pici«.
Picierne koges i letsaltet vand og blandes med den ønskede sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her