Logo

Pestokartofler med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
grøn eller rød pesto
revet ost fx. Gouda
 
Kartoflerne skrubbes rene og skæres i halve på den lange led.
Lægges på bagepapir i bradepande med den flade side opad.
Pesto smøres på efter temperament og den revne ost lægge ovenpå.
Bages nederst i ovnen ved 180-200°C til de er "nok".


Tips: vær opmærksom på at osten kan få for meget hvis der er tale om store kartofler, de kan evt. forkoges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her