500 g røde kartofler skåret i 2 cm. bidder
1 ½ dl pecan- eller valnødder
3 spsk parmesan
1 tsk salt
½ l. cherrytomater skåret i halve
1 ½ dl persille
2 dl frisk dild.
⅔ dl olivenolie
2 store fed hvidløg
¼ tsk friskkværnet sort peber
400 g gule squash skåret i ½ cm. skiver
Bring kartoflerne i kog med så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til
kartoflerne er møre.
Hæld vandet fra.
Bland dild, persille, nødder, olie, parmesan, hvidløg, salt og peber i en
blender eller foodprocessor, til pestoen er godt blandet.
Bland kartofler, tomater og squash i en skål, og pynt med pestoen.
Tips: Passer godt til grillstegt fisk eller fjerkræ.