Logo

Pestokartofler med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røde kartofler skåret i 2 cm. bidder
1 ½ dl pecan- eller valnødder
3 spsk parmesan
1 tsk salt
½ l. cherrytomater skåret i halve
1 ½ dl persille
2 dl frisk dild.
⅔ dl olivenolie
2 store fed hvidløg
¼ tsk friskkværnet sort peber
400 g gule squash skåret i ½ cm. skiver
 
Bring kartoflerne i kog med så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til
kartoflerne er møre.
Hæld vandet fra.
Bland dild, persille, nødder, olie, parmesan, hvidløg, salt og peber i en
blender eller foodprocessor, til pestoen er godt blandet.
Bland kartofler, tomater og squash i en skål, og pynt med pestoen.
 
Tips: Passer godt til grillstegt fisk eller fjerkræ.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her