Logo

Pesto med pistaciekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pesto med pistaciekerner 

dressing til kød, fjerkræ, grønt og fisk, 3 dl

 

1 bdt basilikum

2 fed hvidløg

50 g pistaciekerner

50 g revet parmesan

2 dl god olivenolie

havsalt

 

Blend alle ingredienser på nær salt i en food­processor.

Smag til med salt.

Stil pestoen koldt indtil brug.

 

Denne dressing bruges til fisk, kød, fjerkræ og grønt. Er også god til pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her