Logo

Peberfrugtkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g sesamfrø (sort eller hvid)
æggehvide
3 peberfrugter (rød,gul,og orange)
1 dl hvidvin
1 løg
1 knivspidssafran
25 g smør

Start med peberfrugterne: Halvér peberfrugterne og fjern kernerne. Bag dem i ovnen med skindsiden opad ved 200ºC indtil skindet bliver mørkt/sort. Tag dem ud, kom dem i en plastpose og lad dem køle af. Skindet kan herefter nemt fjernes og peberfrugter skæres i mindre stykker. Skær løget i tern og svits det i en gryde i lidt olie. Tilsæt peberfrugterne og kort herefter hvidvinen, safran eller evt. gurkemeje. Lad det koge til halvdelen af væden er væk. Tag det af blusset og rør smørret i til sidst. Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her