Logo

Peberfrugtkompot -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

2 peberfrugter
2 hakkede skalotteløg
1 kvist rosmarin
Saft af ¼ citron
¼ dl olivenolie
Salt, peber
 

* Tilberedning

Halver peberfrugterne, gnid med olie og bag dem i ovnen ved 250 ºC, til de er sortplettede.
Køl af og flå skindet af.
Skær kødet i tern og mariner med skalotteløg, rosmarin, citronsaft, ­olie, salt og peber.
 
Anvendelse: Kold og varm fisk og steg.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her