Logo

Peberfrugt-relish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g peberfrugter
125 g løg
2 spsk olie
2 spsk hele sennepskorn
1 dl tør hvidvin
6 spsk vineddike
2 tsk salt
friskkværnet peber
2-3 spsk sukker
1 lille frisk agurk
 
Skær stilkene af peberfrugterne, halver dem og fjern kernerne.
Skær peberfrugterne i små terninger.
Pil og hak løgene.
Varm olien i en gryde.
Svits løg og sennepskorn klare i olien.
Svits peberfrugterne med de sidste par minutter.
Tilsæt vin, vineddike, salt, peber og sukker og lad det simre ved jævn
varme ca. 10 minutter.
Skræl agurken, flæk den og skrab kernerne ud.
Skær agurken i tynde både og kom dem i gryden.
Kog relishen yderligere 10 minutter og sæt den til afkøling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her